Cum returnez/inlocuiesc un produs?

Daca produsele pe care le-ati primit nu sunt ceea ce va doriti, in functie de situatie, aveti doua posibilitati:

  • Returnare produse

In situatia in care doriti returnarea produselor si restituirea contravalorii acestora, cea mai accesibila varianta este urmatoarea: trimitem curierul la dvs, ii veti da produsul sau produsele pe care doriti sa le returnati, veti plati 10 lei pentru transport, iar dupa receptie si evaluare va vom returna intr-un cont bancar contravaloarea produselor.

  • Inlocuire produse

In situatia in care ati plasat gresit o comanda si doriti sa inlocuiti produsele, varianta recomandata este sa va trimitem produsele dorite, dvs. ii inmanati curierului la schimb produsele comandate gresit si platiti la curier 20 lei, reprezentand contravaloarea transportului dus-intors.

Dupa ce ati stabilit modalitatea de retur (cu sau fara inlocuire), va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0786 482 566, pentru a solicita firmei de curierat sa vina sa ridice produsele de la dvs. Va rugam sa tineti cont de faptul ca suntem disponibili telefonic doar in intervalul orar 08:00 - 16:00, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Daca in perioada mai sus specificata suna ocupat sau inchis, va rugam sa reveniti in cateva minute, cel mai probabil operatorii sunt angajati in alte convorbiri.

Nota 1. Produsele se pot expedia si cu alt curier agreat de dvs.

Nota 2. Daca produsul a fost expediat eronat de catre noi sau are defecte de functionare, transportul este suportat de catre noi.